Tancada la campanya de la ILP amb el documental “La Plataforma”

Divendres 18 de gener, varem tornar a la biblioteca de Cardedeu per projectar el documental “La Plataforma” per donar per tancada la campanya de recollida de signatures de la ILP per la dació en pagament i el lloguer social. A falta del recompte definitiu es creu que s’entregaran prop d’un milió de signatures recollides per tot l’estat.

20130118_191057

El documental, produït per SICOM i Namuss Films, que tracta sobre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i de la seva lluita en defensa del Dret Constitucional a una Vivenda Digna va ser presentat per en Josep Cabayol, president de SICOM.

A la presentació es va parlar, apart del documental, també de la situació dels mitjans de comunicació i es va expressar tota la solidaritat per la dificil situació dels companys de Radio Televisió de Cardedeu. Els indignats varem fer una crida als presents a fer-se socis per intentar mantenir un projecte tan important pel nostre poble.

1 responses to “Tancada la campanya de la ILP amb el documental “La Plataforma”

  1. Retroenllaç: Cardedeu ha col·laborat amb 4478 signatures a la campanya de la iniciativa legislativa popular | Indignats de Cardedeu

Deixa un comentari