31 De Maig – I Marxa pels Drets Socials del Vallès Oriental

marxa-dels-drets-socials-Nord-webEl 31 de maig tindrà lloc un esdeveniment clau a la nostra comarca, la 1era MARXA DELS DRETS SOCIALS DEL VALLÈS ORIENTAL, que pretén esdevenir una mobilització on conflueixin les diverses lluites comarcals, col·lectius i persones que defensen els drets socials des de diferents fronts com poden ser la sanitat, l’educació, el treball, l’habitatge, el feminisme, el cooperativisme o la defensa del territori.

Reivindiquem la fi de les retallades en educació, sanitat, pensions, ajudes a la dependència, prestacions d’atur o situacions de vulnerabilitat, rebutgem la privatització dels serveis públics i exigim que es respecti el dret a un habitatge digne i es posi fi als desnonaments. Durant la marxa s’aniran fent accions reivindicatives que assenyalaran els conflictes latents a la comarca en un ambient festiu i familiar.

La Marxa constarà de tres columnes: Baix Vallès, Occidental i Nord. Cadascuna d’aquestes aglutinarà diferents pobles en el seu recorregut. La columna Baix Vallès partirà de Mollet, l’Occidental de Caldes i la Nord de Llinars i Cardedeu. Entre les 10 i les 11h les columnes començaran la Marxa amb la intenció de visibilitzar conflictes i lluites del territori, per confluir entre les 13 i les 14h a la Plaça Maluquer i Salvador de Granollers. A la capital vallesana es realitzarà l’acte central i un dinar popular a l’espai de les Barraques de la festa popular de l’Ascensió (Plaça de les Hortes).

Des de Cardedeu es sortirà a les 10h des de el CAP i des de Llinars a la mateixa hora a la Pl. dels Països Catalans. Els dos grups coincidiran sobre les 11h a la Pl. de la Creu per enfilar el camí cap a Granollers.

Video i noticia de la roda de premsa d’avui a Cardedeu

http://cardedeu.info/noticies/drets-laborals-socials/la-marxa-pels-drets-socials-comenca-caminar/

Més informació:
http://marxadretssocialsvo.wordpress.com/

EL 31 DE MAIG VINE DE MARXA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s