Comunicat de suport als encausats pel mur independentista

L’Assemblea d’Indignats i Indignades de Cardedeu volem expressar el nostre total suport i solidaritat amb les persones encausades per la pintada del mural independentista. Independentment del posicionament personal de cadascú respecte el tema identitari, entenem que l’us repressiu de la policia local per part del Partit Popular i de Convergència i Unió respon més a una voluntat de castigar i alliçonar a col·lectius i gent concreta que lluita i molesta que no pas a una suposada lluita de banderes.

Si l’actitud del Partit Popular i del seu regidor Jaime Gelada és del tot lamentable, l’actitud de Convergència I Unió convertint la policia local en un instrument polític i repressor al servei dels seus interessos ideològics, creua una ratlla que malmet la convivència al nostre poble i la ja de per si limitada democràcia que vivim.

No volem oblidar que aquests fets no són pas aïllats. La repressió al nostre poble ve de lluny i no és la primera vegada que el govern de CiU amb Calamanda Vila al davant i Pere Freixes com a responsable de la regidoria de governació i seguretat, fa servir la policia local per multar i criminalitzar aquells col·lectius del poble que lluiten contra les seves polítiques criminals i antisocials. Només cal recordar les recents multes per una pintada en suport als mestres en vaga de Les Illes o les que es van posar per penjar una pancarta i uns ninots al balcó de l’ajuntament per denunciar les retallades.

De veritat que no hi ha problemes més importants i greus a resoldre? Realment la policia local no te cap altre més feina que perseguir aquells que es manifesten de manera pacífica? Cal dedicar tants recursos a aquestes tasques? Com es fan les identificacions dels encausats? Qui les ordena? Per què només uns i no tots? Existeixen llistes negres?

Per tots aquests motius us animem a adherir-vos al manifest de suport

Nosaltres també hi érem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s