Café Amb Llet presenten el llibre “Artur Mas, on són els meus diners?” (Dimecres 30 d’octubre – 20h al Tarambana)

Després de l’èxit de la seva visita el novembre de l’any passat, Marta Sibina i Albano Dante, editors de la revista CaféAmbLlet, tornen a Cardedeu per presentar el seu llibre “Artur Mas, on són els meus diners?” sobre les seves investigacions de la corrupció al sistema sanitari català.

definitiu groc presentació llibre cafeambllet 30-10-13La presentació, dintre del marc de les Xerrades Alternatives del Baix Montseny organitzat per diversos col·lectius de la zona, es realitzarà al Tarambana el dimecres 30 d’octubre a les 20h.

El 23 d’octubre de 2012 els editors de la revista cafèambllet van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ per haver “danyat l’honor” de Josep Maria Via, un  assessor del president Artur Mas. La sentència concloïa que el vídeo sobre  l’opacitat al sistema sanitari fet per cafèambllet -titulat “El major robatori de la  història de Catalunya”-lesionava el “dret a l’honor” de l’assessor de Mas.

La condemna va posar la revista i els seus dos editors –la Marta i l’Albano- prop del tancament i la ruïna econòmica. Quan al veredicte es va fer públic milers de persones arreu del món van reaccionar i es van oferir a ajudar a pagar la multa per evitar el tancament de la revista. Però la Marta i l’Albano tenien uns altres plans:

“Fer una col·lecta per pagar la multa és un acte de defensa quan el que cal és passar a l’atac”

Així, van proposar una col·lecta , no per pagar la multa, sinó per tenir els diners necessaris per editar un llibre on s’expliqués amb tot detall l’escandalós i opac funcionament del sistema sanitari. En només 12 hores centenars de persones van finançar el llibre.

Sis mesos després de la condemna, el llibre està acabat. El teniu a les mans. Sis mesos més tard, la major part de les persones que es citaven al vídeo estan imputades i sent investigades per la justícia.

A la sortida del judici ho van deixar clar:

“Ens poden posar les multes que vulguin, però no callarem. Per cada vídeo que ens facin retirar, en penjarem deu. Explicarem a tothom i amb tots els mitjans al nostre abast tot el que hem descobert”

Aquest llibre respón a aquesta convicció. Si el vídeo de 20 minuts que la Marta i l’Albano van penjar a Youtube no va agradar gens als responsables sanitaris, les 352 planes d’aquest llibre els faran patir. I el millor de tot: els seus lectors  gaudiran moltíssim.

Hora i lloc:
A les 20h el dimecres 30 d’octubre
Al Tarambana

Activitat organitzada per les següents entitats:
Àgora Vilamajor, Amics del MALL, Banc del Temps de Cardedeu, Indignats i Indignades de Cardedeu,  Indignat Llinars, La Coordinadora, Procés Constituent Mogent i Plataforma Stop Karting.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s