Presentació del projecte Plens Oberts de Cardedeu (4 d’octubre 19:30, Biblioteca Marc de Vilalba)

Presentació del projecte Plens Oberts de Cardedeu, divendres 4 d’octubre a les 19:30h a la Biblioteca de Cardedeu.

cartell plens oberts groc 4-10-13Des de l’assemblea d’Indignats i Indignades de Cardedeu hem estat treballant durant aquest any en trobar la manera d’obrir els plens de l’ajuntament i apropar-los al poble.

Actualment és difícil fer un seguiment de les accions dels regidors, no hi ha un accés fàcil i clar a les mocions i propostes dels diferents grups municipals, és complicat saber quin ha estat el resultat de les votacions i què ha votat cadascú,… En general, no hi ha transparència i és molt complicat saber que es fa i que es decideix.

Per ajudar al seguiment de la tasca dels regidors i fer fàcil, accessible i transparent el que es decideix a l’ajuntament i amb l’ànim que el poble pugui també participar i expressar la seva opinió, l’Assemblea d’Indignats i Indignades de Cardedeu hem desenvolupat l’eina Plens Oberts.
http://cardedeu.plensoberts.cat

A PlensOberts de Cardedeu es recolliran tots els punts tractats a cada ple amb els continguts de cada proposta o moció. Els punts es podran consultar per categories i cada grup municipal tindrà la seva fitxa on es podrà veure un resum de la seva activitat. Tanmateix els usuaris i visitants de la pàgina també podran votar i dir la seva respecte els punts de cada ple.

El projecte està publicat com a software lliure sota llicència GPL (General Public License), és a dir, s’ofereix com a bé comú permetent la seva còpia, distribució i modificació per part de qualsevol persona.
https://github.com/IndignatsCardedeu/OpenPlenary

Hora i lloc:
A les 19’30 h el divendres 4 d’octubre
A la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

Activitat organitzada per les següents entitats:
Indignats i Indignades de Cardedeu, Banc del Temps de Cardedeu, Plataforma Stop Karting, Àgora Vilamajor, Amics del MALL i La Coordinadora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s